
PONIEDZIAŁEK 10.11.2025
DZIEŃ WOLNY
WTOREK 11.11.2025
ŚWIĘTO NIEPODLEGŁOŚCI
ŚRODA 12.11.2025
ZUPA ZIEMNIACZANA Z KIEŁBASĄ NA MIĘSIE DROBIOWYM Z JARZYNAMI ZABIELANA (porcje rosołowe, marchew, pietruszka, seler, por, ziemniaki, śmietana 18% alergeny 1,2,6) 300 g,
KOKTAJL JAGODOWO- JOGURTOWY 100G (alergeny 2), RYŻ 200 G (alergeny 1), KOMPOT MALINOWY 200 g
CZWARTEK 13.11.2025
ŻUREK Z JAJKIEM ZABIELANY (śmietana 18% alergeny 1,2,3) 300 g,
HOT – DOG Z KIEŁBASĄ, SAŁATKĄ WIELOWARZYWNĄ I KECHUPEM (alergeny 1) 200 g, KOMPOT Z CZARNEJ PORZECZKI 200 g
PIĄTEK 14.11.2025
BARSZCZ CZERWONY NA MIĘSIE DROBIOWYM Z JARZYNAMI ZABIELANY 300 g (porcja rosołowa, marchew, pietruszka, seler, por, ziemniaki, buraki czerwone, śmietana 18% alergeny 2,6),
FILET Z MIRUNY PANIEROWANY 100 g (bułka tarta, jajka, alergeny 1,2) , ZIEMNIAKI 200 g, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY Z MARCHEWKĄ I CEBULĄ 100 g, KOMPOT WIŚNIOWY 200 g




