PONIEDZIAŁEK 18.11.2024
ZUPA FASOLOWA Z KIEŁBASĄ I WARZYWAMI (alergeny 1,6) 300 G, KOKTAJL TRUKAWKOWO-JOGURTOWY ( alergeny 2) 100 G, RYŻ (alergeny 1) 200 G, KOMPOT Z CZARNEJ PORZECZKI 200 G, BANAN 1 SZT.
WTOREK 19.11.2024
ZUPA Z MAKARONEM NA MIĘSIE DROBIOWYM Z JARZYNAMI (alergeny 1,6) 300 G, GULASZ WIEPRZOWY 100 G (alergeny 1 zawiesina z mąki orkiszowej) KOPYTKA (alergeny 3) 200G, SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY Z MARCHEWKĄ I JABŁKIEM 100 G G,KOMPOT WIŚNIOWY 200 G.
ŚRODA 20.11.2024
ZUPA Z GROSZKU ZIELONEGO MIĘSIE DROBIOWYM Z JARZYNAMI ZABIELANA (alergeny 2,6) 300 G, SOS BROKUŁOWO- SEROWY Z MIĘSEM DROBIOWYM( alergeny 1,2 zawiesina z mąki orkiszowej ) 100 G, MAKARON PENNE (alergeny 1) 200 G, WODA Z CYTRYNĄ 200 G.
CZWARTEK 21.11.2024
ZUPA Z CUKINI Z MAKARONEM ŁAZANKOWYM NA MIĘSIE DROBIOWYM Z JARZYNAMI ZABIELANA (alergeny 1,2,6) 300 G, UDKO Z KURCZAKA 100 G, ZIEMNIAKI 200 G, MIZERIA Z JOGURTEM NATURALNYM (alergeny 2) 100 G, WODA Z POMARAŃCZĄ 200 G.
PIĄTEK 22.11.2024
BARSZCZ UKRAIŃSKI NA MIĘSIE DROBIOWYM Z JARZYNAMI ZABIELANY (alergeny 2,6) 300G, FILET Z MORSZCZUKA PANIEROWANY (alergeny 1,3) 100 G, ZIEMNIAKI 200 G, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY Z MARCHEWKĄ I CEBULĄ 100 G, KOMPOT ŚLIWKOWY 200 G.